ebbawikstrand

18:53

Idag har det varit väldigt tomt här.. Har haft fullt upp med shopping och jul på Liseberg. Kommer upp ett inlägg med lite mobilsnaps från dagen lite senare. Nu har jag äntligen kommit hem och landat framför julkalendern med hela högen. Puss E

5 december

Mamma hämtade mig på skolan kvart över 3 då jag nästan precis hade slutat. Stack hem och fixade mig och Albin lite mellis framför julkalender!! Nu ska jag packa ihop det sista innan vi åker. 

/E

07:48

Nu står jag i hallen och väntar på att pappa ska bli klar. Idag väntas en rätt lång dag i skolan men tiden går säkert snabbt. Direkt efter skolan måste jag hem och lägga ner det absolut sista i resväskan för sen åker vi. Antar att vi är framme hos morfar efter 2 timmar, vi ska bo hos morfar om jag inte berättat det tidigare.. Mysigt!!
Puss E

We're the kids with the hungry hearts.

atm

Nu har jag landat i soffan efter en långtråkig skoldag. Ska fixa lite saker sedan börja packa inför imorgon, ska verkligen bli skönt att komma bort lite.. Linn ska även till göteborg så får se om jag träffar på henne där, hoppas på det!! Men nu ska jag plugga lite, det lilla sista innan fredag! 

/E

Every day you have a choice either you give up or you fight.

bildbrist

Hej på er, befinner mig just nu på So lektion och passar att slänga in ett snabbt inlägg. Idag har dagen varit rätt seg tycker jag men det är nog för det är torsdag.. Ska snart ha lunch sedan väntas endast en lektion till, så det är skönt iallafall! Efter skolan sticker jag hem och ska börja packa för imorgon åker jag till Göteborg!! Ha en bra dag lovies!!
/E 

Tears don't mean you're losing, you can win of it to.

ootd

Nu har jag precis kommit hem efter att mamma hämtat mig hemma hos Ebba. Satt kvar på skolan ett bra tag med ett gäng härliga vänner, men tillslut blev det för kallt så vi stack hem till Ebba. Hann ungefär bara dricka ett glas varm oboy (typ det bästa när man kommer hem nu när det är sååå kallt) innan mamma hämtade mig.Ligger atm i min säng och väntar på att hela Lindgren ligan ska komma, blir nog en mysig kväll med dem.

Men nu måste jag fråga er en sak. Har ni några tips på bra serier?? Själv har jag sett GG, PLL, Glee, 90210, Carrie Darries, Lost, New Girl, Hidden Palms, Oitnb och några till.. Please help me!! Kollar även på Hawaii Five-0 nu men vill gärna kolla en till..

/E

Situations aren't complicated, people are.

märks det att jag gillar "stora ögon" effekten eller.. (??)

Hej lovies!! Befinnermig just nu på min näst sista lektion, tror jag.. Har lunch snart sedan en lektion, kanske att vi får håla på den lektionen därefter. Det får vi hoppas på. Efter skolan sticker jag hem och ska mest ta det lugnt tror jag. Ska fixa lite innan Jacob, Elias, Isac och Liv kommer. Mysigt!!

/E

21:39

I eftermiddags kom Ebba hit, saknade saknade!! Tog det mest lugnt och snackade om saker jag missat. Har även varit och storhandlat med familjen, inklusive Ebba.

Hela kvällen har jag mest tagit det lugnt, kollat Svenska Hollywood fruar, haft lite koll på VS fashion show på deras # på instagram, och helt enkelt bara vilat. Imorgon väntas skolan, blir nog en lugn dag. Det får vi hoppas på iallafall!! Och förlåt att det varit lite tomt med inlägg här idag men har inte haft ork.. Dålig ursäkt, menmen..
/E

The two hardest things to say in life are hello for the first time and goodbye for the last.

utråkad i photoboothen

Hej på er , idag är jag hemma från skolan igen, men mår faktiskt lite bättre idag. Vaknade för några timmar sedan och har bara legat i sängen och tagit det lugnt och försökt bli bättre. Hoppas verkligen att jag går till skolan imorgon, dels för träffa alla saknade vänner och för Jacob, Elias, Isac och Liv kommer hit imorgon eftermiddag. Vill verkligen träffa dem!! 

Men nu är klockan snart halv 1 och jag tror jag ska dra på mig ett par joggingbyxor och fixa mig lite lunch. Hoppas ni får en bra tisdag!!

/E

Q/A

Q: Vart har du köpt dina Uggs? 

A: Jag fick dem i födelsedagspresent men jag vet att dem är köpta i New York inne på Uggs.

Q: Är det inte jobbigt att din bästavän också heter Ebba?? 

A: Haha, ibland faktiskt!! Men man vänjer sig.

Q: Bloggar dina kompisar??

A: Ja vissa av dem gör det.

Q: Vart redigerar du dina collage?

A: Polyvore.com ( @ebba-wikstrand )

 

 

Never regret something that once made you smile.

 

Idag är det 1 december och jag ligger hemma i soffan och är sjuk.. Har landat framför Catfish men kan inte sluta skratta åt vår julgran.. Det viktigaste är väll att pappa är nöjd. Ska nu gå och fixa mig lite ägg och bacon och sen krypa ner i sängen och försöka sova lite. 

/E

All i want for christmas is you.

<div style="width:600px;margin:0 auto"><div style="position:relative;"><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/marc/set?.embedder=6690990&.svc=copypaste&id=141985104"><img width="600" alt="Marc" src="http://cfc.polyvoreimg.com/cgi/img-set/.sig/uFNnTlRq7QQDFw0azu5y1g/cid/141985104/id/JiFiOrN45BG6eiVCGhGRpA/size/c600x284.jpg" title="Marc" height="284" border="0" /></a></div></div><br/><div style="text-align:center"><small><a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/marc/set?.embedder=6690990&.svc=copypaste&id=141985104">Marc</a> by <a target="_blank" href="http://ebba-wikstrand.polyvore.com/?.embedder=6690990&.svc=copypaste">ebba-wikstrand</a> featuring <a target="_blank" href="http://www.polyvore.com/graphic_tees/shop?query=graphic+tees">graphic tees</a></small></div>

En Marc Jacobs T-shirt är en sak som står på min önskellista till julafton. Hur snygga??

Vad står på era önskelistor?